הסיפור של זארובי

איך הכל התחיל

הסודות של זארובי עוברים מדור לדור במשפחה. תחילתם בראשית המאה עם סבא סלים, סוחר גלילי מכובד וידוע, שהוביל על גבי סוסו האצילי שיירת גמלים בין נצרת למדינות האזור, תוך שהוא סוחר במיני זרעים, תבלינים וקטניות. בזכות קשריו הענפים עם סוחרים ברחבי המזרח התיכון, ידע לאתר בכל מקום את המגדלים הטובים ביותר והיה מביא באמתחתו את המוצרים הטריים והטעימים ביותר. הבן נימר הלך בעקבות אביו ולימים פתח את העסק המשפחתי הראשון.

חאלד זארובי, דור שלישי למשפחה, גדל בין שקי הפיצוחים והתבלינים מגיל צעיר ולמד להכיר כל טעם וכל ניחוח. חאלד, שגדל על הסודות המשפחתיים, שם לו למטרה להפוך את העסק המשפחתי למותג משגשג, שיביא לכל מקום את החוויה הקולינארית העשירה ויחשוף סודות עתיקים מהעולם הקסום של התבלינים, הפיצוחים והפירות היבשים. כך הפכו עסקי המשפחה ב 1992 מבית קלייה קטן למפעל גלילי יצרני ומצליח 'זארובי, פיצוחי הגליל', תחילה בנצרת וכיום באזור תעשייה עפולה.

סוד ההצלחה של זארובי טמון במומחיות והידע המיוחד לו, בד בבד עם ההקפדה על איכות המוצרים וטריותם. המפעל הנו מפעל לייצור, אריזה ושיווק של תבלינים, פיצוחים קלויים וטבעיים, פירות יבשים וסוכריות, המתנהל באווירה משפחתית וברוח המיוחדת של משפחת זארובי, המביאה איתה את הידע והשיטות המסורתיות לצד קדמה טכנולוגית ושאיפה מתמדת למצוינות וחדשנות.